2011. szept. 26.

25-26. nap

Mutass ma valami újat!
A héten készült, méghozzá a gyöngyfűző tanfolyam miatt. Herringbone technikával keztem ugyanis múlt héten, karkötőkből lehetett választani, gondoltam, folytassuk a sort medállal, ami ezen az alaptechnikán alapul. Persze nem szeretném más mintáit használni, így alkottam egy saját verziót. Láncot még nem kapott, arra nem volt időm még :)
Ha meg szeretnéd tanulni, bármelyik tanfolyamon szívesen látlak!


A mai nappal pedig elkezdődik az utolsó hét a játékból, a TAVASZ hete. A mai feladat:
Egy alkotásod, ami a tavaszra emlékeztet!
Amidala medál, egy korábbi fűzésem eredménye. Színeiben a virágba boruló gyümölcsfák, a fülbevaló pedig maga virágot formál. Ezért választottam ezt a szettet :)

4 megjegyzés:

LUCY írta...

Impresionante.......Extraordinario.....

Mia írta...

Már láttam a hb medált, valami fantasztikus, meg is fogom fűzni az biztosan! De az a halványrózsás szet!!! Valami álom! Nekem is a cseresznyevirág jut róla eszembe! Nagy bánatom, hogy most a télbe megyünk bele ezerrel... :(

Unknown írta...

Precioso!!!!

Unknown írta...

De jó lesz ez a tél, Mia!!! Olyan jókat írt Kriszta a télről, és milyen igazakat. A hideg hóesésben sétálni a sötétben, hazajöve a meleg fürdő után a forró teával a kezedben kinézni a hóemberedre az ablakon, mi van ebben ami nem jó???
....
Csak azt akartam mondani, Kriszta, hogy ha erőt veszek magamon a heringezéshez, akkor megfűzöm képről, ha nem haragszol... Puszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...