2011. szept. 3.

1-2. nap

Vegazus indított egy játékot, 31 Nap - Évszakok címmel. Ugyan már csütörtökön indult, de csak most bukkantam rá, eddig lefoglalt az iskolakezdés :)
Így most egyszerre két napot teljesítek. A maival adós maradok egyelőre, nekem pont a hétvégéim alkotásmentesek, ugyanis a hétvégét teljes mértékben a családommal szeretném tölteni, hiszen hétköznap alig van időnk egymásra...

Most jöhet a játék!
1. nap: Három alkotás, ami jellemző rád!
Nem is volt könnyű a kiválasztás! Nagyon sokféle stílus, forma, technika és szín közel áll hozzám. Végül inkább a kedvenceimet választottam, az utóbbi idők munkáiből, amiket magam is szívesen hordanék. A közös bennük: a színvilág. Kedvencem, ami inkább matt, barnás-bronzos, akár ásvánnyal, akár szolidan felhasznált swarovskival. Szeretem a komoly, alkalmi ékszereket, a bogyókat, és a szolidabb, mégis elegáns megoldásokat is.




2. nap: Egy olyan alkotásod, ami merőben különbözik a többitől!
Hát az alábbi fülbevaló még 2010-ben készült, hirtelen elborulás alapján :) Na ez az a stílus, ami nem annyira... olyan érdekes lett, meg csiricsáré, meg túl feltűnő, meg túl színes... (mégis egy vásárban csak úgy lekapta egy hölgy, próba nélkül, hogy neki ez KELL!). Azonban ezt tömeggyártani nem fogom ;)


3. nap: Próbálj ki ma egy új anyagot!
Ez lesz a következő feladat -mára-, lehet egészen pici újítás, lehet a hét terméke is, na ez nehéz, mert a héten csak horgoltam, de nem új anyagból; ma pedig ezer más dolgom van, de ha nem sikerül ma, akkor pótolni fogom :)

Köszönöm, ha követtek egész hónapban, számomra már most izgalmassá vált a játék :)



8 megjegyzés:

Vegazus írta...

Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk, Mano! Annak még inkább, hogy már most tetszik a játék! Remélem ez így is marad! Természetesen továbbra is várom majd a bejegyzéseidet, ez is nagyon tetszett.

Sturo írta...

Nem értek veled egyet!! Ne mond RÁ, hogy csiricsáré!Szerintem igenis jó, csak neked nem tetszik!Nem is hivalkodó,feltűnő. Csak más, amit néha el kell követni.
Jutka

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Jutka, rendben van, nem mondom RÁ :) Valamiért ezt is meg kellett fűznöm, és íme a bizonyíték, hogy attól még lehet valami tetszetős, hogy az alkotónak "nem jön be" :)

Perladora írta...

Szerintem csodásak lettek, szép munkák!

Las Creaciones de Boricua írta...

Very pretty beadwork!!!!!!!

Coco de Nice írta...

magnifique !!! bravo !

Blacklady írta...

Hi Mano,
wow so many beautiful works. i like all.
greetings
karin

Unknown írta...

Én is követni foglak, de nem csatlakozok. Van más dolgom, hála Istennek, és nem bírnám. Csak magamnak okoznék lelkifurdalást. De kíváncsian várom a "feladataidat".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...