2010. ápr. 27.

Nyílt nap!


Amíg dolgozgatok, és nem tudok új ékszereket hozni, csinálok egy nyílt napot!

Ha van bármilyen kérdésed, amire úgy gondolod, tudok válaszolni, írd meg itt kommentben!
Ez lehet gyöngyfűzéssel kapcsolatos (eldolgozás, alapanyagok, beszerzési források, mi micsoda...), lehet személyes, Rád bízom!

A beérkezett kérdéseket majd típusuktól függően fogom megválaszolni, pl újabb Gyöngyfűzés tippek/trükkök bejegyzés készül :)

A kérdéseket a holnapi nap végéig várom, azaz 2010.04.28. 23.59 percig :)

5 megjegyzés:

horimarika írta...

Micsoda ötleteid vannak!!! Most nem jut eszembe kérdés... Inkább csak gratulálok az oldalhoz és a munkáidhoz!

Unknown írta...

Szia!
Nemrégiben szerettünk bele a nagyobbik lányommal a gyöngyfűzésbe és ékszerekbe. Sajnos leginkább nézegetem a sok gyönyörű művet a neten és egyre kevésbé látom hogy valaha erre a szintre eljutok. A legjobban jelenleg a gyöngyhorgolás és a peyote karkötők készítése vonz. Szóval kérdésem a nyílt nap alkalmával ezekre vonatkozna. Szűkítve a kérdéskört a horgolással kapcsolatban nem találok olyan anyagot amiből rájönnék a török horgolás (eredmény egy hurka) és a másik fajta horgolás között (eredmény a széles lapos karkötő.
Segítségedet előre is köszönöm. Elnézést ha nagyon kezdőnek és tapasztalatlannak tűnök (hisz ez így is van :-) ) Ez a kezdeményezés nagyszerű remélem mások is írnak.
Köszönettel: Móni

Cseresznyevirág írta...

Kedves Kriszta,
Először is gratulálni szeretnék a blogodhoz, az csodaszép ékszereidhez.
Nemrég pont ezen gondolkodtam, hogy kitől tudnék segítséget, tanácsot kérni egy két dologban, mert két kicsi-pici gyerkőcömtől nem nagyon tudok eljárni tanfolyamokra, amire pedig nagyon jó lenne. Szóval nekem több kérdésem is lenne:
- hol tudok 0,15-ös damilt beszerezni, mert arra még sehol sem találtam rá?
- milyen ékszerek azok, amelyeket cérnával javasolsz fűzni, és melyeket damillal? (tapasztalatom szerint a damil sokszor jobb lenne, csak nem fér át annyiszor a lyukon)
- a horgolást én is próbáltam, de nem sikerül...
Most ennyi jutott eszembe, majd még lehet kérdezek.
Előre is köszöm a válaszokat! :-)

Unknown írta...

Szia Kriszta! Nekem csak az a kérdésem, hogy neked milyenek a kommentelési szokásaid. Én nemcsak azért írok, mert valami tetszik, hanem tiszteletből is.

És tisztelettel kérlek, hogy amíg van egy kis időd, próbáld meg megcsinálni az Örömvirágomat, kíváncsi vagyok, hogy mennyire használható már legalább a haladó fűzők körében.

A másik: Milyen tevékenységi körök azok, amelyekkel foglalkozik a cég? És mire volt szükség a cégalapításhoz? Végzettség, ilyesmire gondolok.

Egyelőre ennyi. Várom válaszod, remélem nem hagysz ki a sorból.

Szép napot!
P.

Unknown írta...

Szia!
Gratulalok a kulonleges otlethez es egyedi bloggodhoz!
En az ejfeli csillagnak kernem szepen a mintajat ha lehet... Mert az nagyon sikeres!
elore is kosznom!
Es tovabbra is kivanok jo fuzogetest!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...