2009. szept. 24.

Rawromantika és unakit



Egy közös dolog van bennük: mindkettőt egy csöppet hosszabbra kellett volna készíteni!
Mivel nincs kedvem hozzájuk nyúlni, egyelőre így maradnak... bár nincs emiatt komfortérzetem, mintha még nem lennének befejezve :(((
Pedig azt szeretem leginkább, befejezettnek tekinteni egy új ékszert, mégpedig tökéletes elégedettséggel! Ez adja a löketet egy következőhöz.

A karkötő mintája Vezsuzsitól származik! Köszi!!!

12 megjegyzés:

Tiszi írta...

Ne aggódj Kriszta, lesz akinek ez a méret kell. :) SZóval tekintsd befejezettnek. És mivel nagyon szépek, szerintem hamar elkelnek. :)

Ildikó írta...

Egyetértek Tiszivel. Az a tapasztalatom, hogy minden ékszer megtalálja a gazdáját...vagy a gazdája őt. Ebben tuti nem lesz hiba, hisz ezek nagyon szépek!

Maya írta...

Nekem sem tűnnek kicsinek, szerintem szépséges mindkettő! Nekem különösen a befoglalásod dobogtatta meg a szívemet, őrzök néhány követ a dobozomban, de már nagyon mocorognak ha ilyen szépségeket látok.

Ági mama írta...

Csodálatos lett mind a kettő!!!

Panka gyöngye írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Panka Gyöngyei, megkaptam ám emailben, amit írtál, épp rohantam ide, hogy végre!!!! valaki ír egy csöpp kritikát is! Nem tudom, miért törölted, nekem nagyon fontosak a visszajelzések ám! Szóval köszönöm a véleményedet!

Erga írta...

Gyönyörű mind a kettő és biztos lesz gazdája, magadnak meg majd készítesz nagyobbat.

coco006 írta...

superbe ! congratulations !

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Szeritem elégedett lehetsz, mert tökéletesek úgy ahogy vannak. :) Biztos lesz majd gazdája, mert sok kiskezű ember él a világon. :) Nekem mindig rövidebbre sikerednek a karkötők, mint az átlag méret. :)))
Egy biztos, nekem nagyon tetszenek a gyöngyeid! :)

Szilmarilla írta...

Szerintem így is tökéletes mindkettő!

Panka gyöngye írta...

uh!!Most ég a pofám:(
Azért töröltem ,mert azt gondoltam rosszul esik a amit írok.Nem is akarok nagyon magyarázkodni!Szóval nem tudom végül is láttad e ,amit írok:A véleményem az volt,hogy én a befoglalást hamarabb befejeztem volna,hogy több látszon a kőből.Azután meg nézegettem a képet,és gondoltam te sem véletlenül folytattad,gondolom,hogy kijöjjön az a szép csillagocska.Egyszóval ezért töröltem,mert nem akartam butának tűnni:))))De tényleg szupi lett mindkét ékszered.

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Panka gyöngyei :)
Igen, emailben megkapom, amikor valaki bejegyzést hagy :)
De mint írtam, örülök, hogy van kritika is! Mert tök jó mindig a gratulációkat meg lelkendezéseket olvasgatni ;) de ha valakinek valami nem tetszik, akkor azon el lehet gondolkodni, vajon legközelebb másképp fogom-e csinálni.
Nem tűntél semilyennek, csak vállaltad a véleményedet, és ezt köszönöm!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...