2009. szept. 24.

Rawromantika és unakitEgy közös dolog van bennük: mindkettőt egy csöppet hosszabbra kellett volna készíteni!
Mivel nincs kedvem hozzájuk nyúlni, egyelőre így maradnak... bár nincs emiatt komfortérzetem, mintha még nem lennének befejezve :(((
Pedig azt szeretem leginkább, befejezettnek tekinteni egy új ékszert, mégpedig tökéletes elégedettséggel! Ez adja a löketet egy következőhöz.

A karkötő mintája Vezsuzsitól származik! Köszi!!!

12 megjegyzés:

Tiszi írta...

Ne aggódj Kriszta, lesz akinek ez a méret kell. :) SZóval tekintsd befejezettnek. És mivel nagyon szépek, szerintem hamar elkelnek. :)

Ildikó írta...

Egyetértek Tiszivel. Az a tapasztalatom, hogy minden ékszer megtalálja a gazdáját...vagy a gazdája őt. Ebben tuti nem lesz hiba, hisz ezek nagyon szépek!

Maya írta...

Nekem sem tűnnek kicsinek, szerintem szépséges mindkettő! Nekem különösen a befoglalásod dobogtatta meg a szívemet, őrzök néhány követ a dobozomban, de már nagyon mocorognak ha ilyen szépségeket látok.

Ági mama írta...

Csodálatos lett mind a kettő!!!

Panka gyöngyei írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kriszta írta...

Panka Gyöngyei, megkaptam ám emailben, amit írtál, épp rohantam ide, hogy végre!!!! valaki ír egy csöpp kritikát is! Nem tudom, miért törölted, nekem nagyon fontosak a visszajelzések ám! Szóval köszönöm a véleményedet!

Erga írta...

Gyönyörű mind a kettő és biztos lesz gazdája, magadnak meg majd készítesz nagyobbat.

coco006 írta...

superbe ! congratulations !

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Szeritem elégedett lehetsz, mert tökéletesek úgy ahogy vannak. :) Biztos lesz majd gazdája, mert sok kiskezű ember él a világon. :) Nekem mindig rövidebbre sikerednek a karkötők, mint az átlag méret. :)))
Egy biztos, nekem nagyon tetszenek a gyöngyeid! :)

Szilmarilla írta...

Szerintem így is tökéletes mindkettő!

Panka gyöngyei írta...

uh!!Most ég a pofám:(
Azért töröltem ,mert azt gondoltam rosszul esik a amit írok.Nem is akarok nagyon magyarázkodni!Szóval nem tudom végül is láttad e ,amit írok:A véleményem az volt,hogy én a befoglalást hamarabb befejeztem volna,hogy több látszon a kőből.Azután meg nézegettem a képet,és gondoltam te sem véletlenül folytattad,gondolom,hogy kijöjjön az a szép csillagocska.Egyszóval ezért töröltem,mert nem akartam butának tűnni:))))De tényleg szupi lett mindkét ékszered.

Kriszta írta...

Panka gyöngyei :)
Igen, emailben megkapom, amikor valaki bejegyzést hagy :)
De mint írtam, örülök, hogy van kritika is! Mert tök jó mindig a gratulációkat meg lelkendezéseket olvasgatni ;) de ha valakinek valami nem tetszik, akkor azon el lehet gondolkodni, vajon legközelebb másképp fogom-e csinálni.
Nem tűntél semilyennek, csak vállaltad a véleményedet, és ezt köszönöm!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...