2009. jan. 13.

Blogbarát / Blogfriend


Teca lepett meg ezzel, ezúton is köszönöm!
"Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Son essence, dans la traduction précipitée : si blogolsz, croyez le proximitásban dans l'espace, le temps et la vérité de contacts dans la proximité et vous faites quelque chose pour lui. Ces blogs sont surtout magiques. Le but de leurs auteurs, qui permettent aux amis d'être trouvés. Les matériels ou le pouvoir n'intéressent pas d'espoir de them.we que même plus d'amitiés seront nées quand la bande se déplie sur le message. Permettez-nous de faire l'attention aux blogs comme cela mieux. Passez-le sur huit plus nouveaux blogolónak et montrez cette description!

Az én választottaim, akik ismeretlenül is ismerősek lettek számomra a blogokon és munkájukon keresztül:
Pankacs, Ági mama, Vezsuzsi, Vizigizi, SziZsu, Évi

4 megjegyzés:

Ági mama írta...

Köszönöm Manó! a másik blogomba már tovább is adtam!

vezsuzsi írta...

Köszönöm továbbadom majd!
Köszönöm a szavaidat is!

Unknown írta...

Köszönöm Mano-Kriszta! Olyan jó, hogy rádtaláltam. Szerinted milyen ez a "díj", vissza lehet adni? Szerintem igen, hisz kölcsönös a barátságunk, nem igaz? Így aztán én is továbbadom majd olyanoknak, akiknek már van... :)
Pusza!

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Szerintem is :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...