2012. febr. 8.

Sáltű

 Az egész a Hajni hibája :) Ő szólt, hogy lehet kérni az új cseh twin gyöngyökből bemutató csomagot. Múlt héten meg is érkezett, de csak most tudtam kipróbálni.
A terv persze nem ez volt. A kagylót befoglalása után egész másképp terveztem körbefűzni, a twin gyöngyök adottságait maximálisan kihasználva. Ám akárhogy próbálkoztam, a befoglalás 50 szemre jött ki, az a peyote miatt felezve 25 szem, ami csupán 5-tel osztható, ami szintén páratlan szám. Ennyi elég a matekórából, egy szó mint száz, kénytelen voltam ilyen egyszerűre hagyni.
A szirmok se voltak ám betervezve, de egyszerűen ide kívánkoztak. Mivel az átmérője így már brutális lett (6cm), kitűzőnek terveztem.

Kitűző alapom viszont csak kicsi van, megleltem azonban a Tiszitől vett óriási kitűző alapot, amiről leszedtem a fém virágot, a helyére rögzítettem a sajátomat.
Két kis fityegő, és kész!
Már csak horgolnom kell egy hozzá illő kendőt vagy sálat :D

10 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon jó. Gombhoz kabát...
Nekem is itt sunyít a fiókban a twin... Eléggé motivál az ilyen egyszerű megoldás... tudod én mintafüggő vagyok, te vagy a kreatív... :D:D:D

horimarika írta...

Nagyon csinos!

Mimmo-gyöngy írta...

Nagyon jól néz ki!!
Nekem nem sikerülnek a szirmok:(
Nyeklik -nyaklik minden virágom szirma:(

Liza írta...

Csudijó!

Las Cositas de Lyra írta...

Wonderful!!!

Berjo írta...

Nagyon ötletes, szép megoldás!!

Blithe írta...

Hmm, nagyon érdekes és mutatós ötlet :) !

Mia írta...

Nagyon klassz lett! Olyan jót mosolyogtam, mert én is valahogy így tervezek, bár hol vagyok még az igazi tervezéstől! :))))

Bebi írta...

Szuper jól néz ki!!!

Tiszi írta...

Jajjjj, szóval mindig én leszek mindenért a hibás??? Nem baj, vállalom, ha ilyenekért hibáztatsz. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...