2009. júl. 19.

Hurrá, nyaralunk!

Kivételesen nem hoztam új művet, mert elmegyünk :) Így a hétvége mosás-vasalás-csomagolnivalók átgondolásával telt, maga a csomagolás holnapra marad.
Nem garantálom, hogy fogok fűzni jövő héten, mert gyülekezeti "tábor" lesz, programokkal, 82 fővel, és bár egyik délutánra gyöngyfűzés van betervezve, ha tanítom, akkor magam nemigen fogok haladni :D

VISZONT!
Észrevettem, hogy immár 103 rendszeres olvasóm van, ami hihetetlen számomra, olyan nemrég kezdtem a gyöngyözést, hogy nem is érdemlem meg ezt a nagy érdeklődést...
Töröm a fejem, hogy mivel köszönjem meg Nektek, hogy rendszeresen kommenteltek, meg jöttök, meg minden; valami lesz, csak érjek haza ;)

4 megjegyzés:

Erga írta...

Nagyon jó szórakozást és pihenést kivánok Neked és Családodnak! Azért 103 rendszeres olvasónak nehéz lenne meghálálni a hűséget, legyen elég, hogy nézegethetjük a szépségeidet.
Azért a 100. rendszeres olvasó kaphat valamit. (az én voltam) :-))))))))) Ez csak poén volt, nekem is elég ha benézhetek hozzád. Puszi.

kandy írta...

Már hogy ne érdemelnéd!
Pihenj sokat!

BéKata írta...

Pihizz, töltődj fel, hogy aztán újult erővel kezdj neki a fűzésnek!!

Unknown írta...

Tudom, hogy nem pihenés egy ilyen nagy tábor. De legalább máshol zajlanak a hétköznapok, mint a megszokott falak között. Remélem épségben hazaért mindenki. (Örülök, hogy a gyerekeid is összeszedték magukat!)
Mi is voltunk pár napot nyaralni, de ez csak családi volt. És amit te is tudsz, hogy 3 gyerekkel, ez szintén nem pihenés. De legalább most éjszaka aludtam, gyöngyöt itthon fogok fűzni...
Ja és gratulálok a nagy eredményhez. Csak magadnak köszönheted, meg a sok fantáziadús alkotásodnak ezt a látogatottságot.
Puszó.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...