2009. márc. 1.

Változások

Elutaztunk múlt héten Mátraházára. Vittem ugyan gyöngyöt, de a három gyerek mellett nem tudtam hozzájuk nyúlni; ráadásul mindhárom beteg lett ott. Előbb haza kellett jönnünk, a két lánynak tüdőgyulladása lett, a fiamnak hörghurutja; közben párom és én is lebetegedtünk kissé.

Mára a gyerekek már jobban vannak, ám mindez elég volt ahhoz, hogy a gondolataim közé más is befurakodjon, mint a gyöngyök :) Nem mondom, hogy már nem vonzanak és érdekelnek, csak a függőségem alábbhagyott, kibírok napokat is nélkülük, amit pedig nehezen viseltem Mátraháza előtt. De talán így normálisabb is :)

Ma azért már fűztem, mivel több megrendelést is félbehagytam az utazás miatt, így folytatás lesz! Ötleteim is vannak, új gyöngyök is sorakoznak a dobozkámban...

Még egy változásról szeretnék hírt adni, ugyanis szombattól újra dolgozni fogok, részmunkaidőben, ami eleinte kétszer 8 és egyszer 4 órát jelent a héten. Bizonyára nehéz lesz átszervezni az eddigi ritmusunkat, ráadásul az egyik teljes nap szombat lesz, ami megviseli a gyerekeket... remélem, azért be tudom majd iktatni a fűzést továbbra is, mert hosszú távon szeretnék ezzel még komolyabban is foglalkozni.

Ezúton is köszi mindenkinek az építő, kedves kommenteket, meg sokatoknak a segítségét is! Hihetetlen számomra, hogy ismeretlenül, online is épülhetnek kapcsolatok, mégpedig egy közös "hobby" kapcsán! Talán egyszer személyesen is találkozunk valahol...

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Ó, Kriszta, azt hinné az ember, hogy a hegyekben jobb... Sajnálom, hogy betegség tört rátok, Otthon biztosan hamar rendbe jöttök. (Már amennyire a tüdőgyulladásból hamar meglehet. :( ) (Itt is beteg a banda...)
Örülök, hogy lett munkád!

Hajnal írta...

Jobbulást mindenkinek a családban!!
És azért remélem lesz majd időd fűzni,és hozni mutatni:-)meg esetleg jó kis mintákat csinálni:-)
Gyógyuljatok!!!

Ági mama írta...

Sajnálom, hogy így sikerült ez a kiruccanás! Jobbulást kívánok nektek!! Azért remélem, végkép nem hagyod abba, hiányoznál a csapatból!!

Vadnainé Almási Mária írta...

Jobbulást nektek! (Nálunk is épp kitört a kór:( )
Gratulálok a munkádhoz! Gondolom, nehéz lesz az első "átállós-beszokós" időszak, de ha átszerveztétek a dolgokat biztos fogod élvezni. Én 5 évig voltam itthon a gyerekekkel, és a végén már nagyon hiányzott, hogy kimozduljak. (Bezzeg most az itthoni pihenést kívánom sokszor:))
Sok sikert!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...